Weer aan het werk

Wil je na een langdurige ziekte of werkeloosheid weer aan de slag?

In goed overleg met je werkgever bepalen we wat de mogelijkheden zijn om jou te ondersteunen bij het weer aan het werk gaan.

Bij eigen werkgever

Dat gaat via de weg van de geleidelijkheid. Stap voor stap breid je je werkzaamheden naar je mogelijkheden uit. Ik ondersteun jou bij mogelijke belemmeringen, zodat je zo snel mogelijk je doel bereikt.  Tot het moment dat je weer volledig je oude werk aan kunt of ander passend werk gaat uitvoeren bij je dezelfde werkgever(1e spoor)

Bij andere werkgever

Soms is terugkeer naar je oude werk niet meer mogelijk en begeleid ik je naar ander werk.( 2e spoor) Zoals in een loopbaantraject bepaal je waar je goed in bent en wat je graag wilt. Als we een goed profiel hebben opgesteld, weet je goed welk ander werk/functie je ambieert. Vervolgens coach ik jou met allerlei activiteiten die jou in staat stellen een nieuwe baan te bemachtigen.

Weer lekker aan het werk

Steeds met het uiteindelijke doel: weer je eigen geld verdienen; vaste structuur van de dag; bijdragen aan een gezamenlijk resultaat, voldoening beleven, samenwerken met collega’s, betekenisvol werk doen, meer zelfwaardering en waardering van je omgeving, een goed resultaat neerzetten en plezier met anderen.