Even voorstellen

Frank Lansbergen, loopbaancoach

Ik ben geboren en getogen in Naaldwijk en heb 3 fantastische kinderen, die inmiddels al hun eigen leven leiden.  Na een mooie periode in het onderwijs, ben ik in 2001 gestart als zelfstandig loopbaancoach.  Na zoveel loopbaanklanten blijft het bijzonder om samen zo’n ontdekkingsreis te maken.  Steeds blijkt weer dat ieder mens uniek is in wie hij/zij is en wat hij/zij te bieden heeft in een arbeidssetting.  Blij met je werk blijft blijft het doel. In onderstaand filmpje licht ik dat verder toe.

In de feedback die ik ontvang, geven mijn mensen vaak aan dat ze de trajecten als prettig en effectief ervaren. Zij noemen ook: vertrouwenwekkend, doelgericht, empathisch en gestructureerd.

Nancy Vijverberg

Ik werk samen met Nancy Vijverberg, ook een loopbaancoach in Naaldwijk. In een telefoongesprek vooraf bespreken we wie van ons de loopbaancoaching gaat verzorgen.

Zij komt uit de zakelijke wereld waar zij in diverse mensgerichte functies heeft gewerkt. Van intercedent, naar salesmanager, naar uiteindelijk loopbaancoach en trainer. Zij heeft in deze tijd allerlei bedrijven van binnen gezien en medewerkers met diverse achtergronden gecoacht en getraind. Haar interesse in gedrag en ‘liefde voor het laten groeien van mensen’, maken haar in deze rol als een vis in het water. Zij is gecertificeerd erkend loopbaanprofessional bij de beroepsvereniging Noloc

Meer informatie over Nancy lees je hier: Over mij – Nancy Vijverberg