Beter in je werk

Coachen van persoonlijke en professionele ontwikkeling in je leven.  Een mens blijft zich ontwikkelen en doorloopt verschillende ontwikkelingsfasen. Soms met groeispurten, soms met groeipijnen. Bij elke ontwikkelingsfasen horen weer andere uitdagingen. Wat vroeger wel goed voor je was, is dat nu niet meer.

Door mijn persoonlijke betrokkenheid ben ik zeer gemotiveerd om je op een professionele wijze te begeleiden in of naar je (volgende) ontwikkelingsfase. Coaching helpt je verder Juist bij elke overgang naar een volgende fase kan coaching je helpen om plezierig en zelfbewust in het werk te blijven staan. Je krijgt een helderder zelfbeeld.Je gaat je kwaliteiten beter benutten en onderkent je valkuilen en belemmeringen. Je staat stil bij wat je echt belangrijk vindt en wat je op de lange termijn wilt bereiken. Wat geeft je plezier en voldoening ?

Doel van de coaching: Effectief en plezierig functioneren in je huidige baan.

Dat is het waar het omgaat. Je formuleert samen met de coach jouw persoonlijke leerdoelen en stapsgewijs bedenken we manieren om daar te komen en het heel praktisch te integreren in jouw manier van werken. Voordelen van de coaching Je krijgt unieke aandacht voor die zaken waarin je je verder wilt ontwikkelen. Je krijgt eerlijk feedback zonder dat de coach er een oordeel over heeft. Alleen jouw belang telt. Je leert je kwaliteiten te waarderen en beter om te gaan met jouw valkuilen.Je maakt een ontwikkeling door, waarvan de effecten op de lange termijn nog steeds merkbaar zijn.

Aanpak van de coaching

Hoewel die per persoon en coachvraag verschilt, kijken we meestal naar jouw beleving van de situaties; kijken we in de spiegel; onderzoeken we persoonlijk gedragspatronen die steeds terug komen; maken soms een test; je bedenkt je eigen oplossingen en alternatieven; je probeert het eens ander te doen in de praktijk; je krijg soms oefeningen mee; de resultaten koppel je het volgende gesprek weer terug en ik begeleid je verder om jouw doelen te bereiken.