Sofie de Backer

“Door het traject bij Frank voel ik mij zekerder, krachtiger weet ik weer wat mijn drijfveren zijn en welke kant ik op wil gaan. Toen we begonnen, voelde ik mij verloren, onzeker en niet gewaardeerd in mijn werk. Ik heb geleerd te staan voor waar ik goed in ben en dat uit te stralen. Door de testen en opdrachten kwam ik erachter waar het bij mij echt om draait en wat ik belangrijk vind. Dit traject is voor iedereen een kadootje!”

 

Michel Duijvesteijn (ondernemer)

“Na mijn besluit om te stoppen met mijn bedrijf, heb ik Frank gevraagd mij te helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Het traject dat we doorliepen verliep zeer prettig en heeft me erg veel inzicht gegeven in mijn drijfveren, competenties en interesses. Ook is heel duidelijk geworden waarom ik zo toe was aan die nieuwe uitdaging. Frank heeft er mede voor gezorgd dat ik nu bruis van energie om een nieuw avontuur aan te gaan dat aansluit bij mijn ambities, maar waarin ik ook zelf de regie voer over mijn werk-privé-balans.”

 

Marja Hogervorst

“O jee, mijn baan kwijt! In plaats van te solliciteren op elke willekeurige vacature, besloot ik om de tijd te nemen om na te denken over een volgende stap. Via via kwam ik bij Frank terecht. Door middel van gesprekken en diverse testen heb ik inzicht gekregen in mijn drijfveren, valkuilen en competenties. Deels was dit een bevestiging wat ik al dacht, deels werden zaken genoemd waarvan ik me minder bewust was. In de gesprekken met Frank luisterde hij, wist hij de juiste vragen te stellen en te spiegelen. Hierdoor kreeg ik steeds meer antwoorden op mijn vragen. Dit heeft mij geholpen om gericht te solliciteren en geeft mij vertrouwen in de toekomst. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb.”

 

Monique Veenman

“Na 14 jaar gewerkt te hebben voor FloraHolland vond ik het tijd voor een volgende stap. Echter kreeg ik voor mezelf geen helder beeld wat mij het beste zou passen. Eenmaal thuis bleef de onduidelijkheid en dus ook de onrust aan mij knagen.Ik vond het zelf erg lastig om de keus te maken tussen een studie of een baan. Ook was ik erg onzeker geworden over mijn eigen kunnen. Via bekenden ben ik in contact gekomen met Frank Lansbergen. Door middel van diverse testen en gerichte gesprekken met Frank ben ik meer. Frank heeft mij geholpen om mijn zelfbewustzijn te vergroten waardoor ik weer met volle energie gericht op zoek kan gaan naar mijn volgende uitdaging.”

 

Marieke Koole

“Met regelmaat ging er door mijn hoofd dat ik ook best eens wat anders zou willen dan het onderwijs. De ideeën waren er, maar concrete stappen durfde ik niet te zetten. Ik kwam een advertentie tegen van Frank. En dacht dat dit misschien wel de juiste stap in de goede richting zou zijn. Het eerste gesprek zorgde voor mij al dat ik zeker wist dat ik hiermee verder zou willen. En wat is het zinvol geweest. Ik heb mijzelf beter leren kennen, we hebben hele goede gesprekken gehad, de testen waren verhelderend. Voor elke afspraak moest ik huiswerk maken. Dit zorgde ervoor dat ik thuis er ook elke keer bewust mee bezig was. Ik heb gesprekken met anderen gevoerd. Mensen waar ik normaal gesproken niet snel op zou afstappen, maar waar ik wel van kon leren. Dus ik heb voor mijzelf grenzen moeten verleggen om op deze personen af te stappen, maar dit gaf mij juist extra zelfvertrouwen. Frank en ik hebben 6 keer afgesproken. En tot het vijfde gesprek had ik nog geen idee welke kant het op zou gaan….we kwamen steeds verder en terwijl Frank al een beeld had, heeft hij dit niet opgedrongen maar gewacht tot ikzelf de conclusie trok die hij zelf ook al had gezien, en die strookte met de uitkomst van zijn testen en onze gesprekken. Bij het vijfde gesprek kwamen er 3 richtingen uit die voor mij een goed gevoel gaven en die ook zeker alle 3 bij mij pasten. Als ik diep van binnen keek, zou ik het liefste de creatieve kant opgaan, maar dat zou de grootste en spannendste stap zijn.Op een avond in mijn bed, kwam alles bij elkaar: ik ga een eigen bedrijf starten met het restylen van meubels en accessoires. En daar ben ik op dit moment druk mee bezig. Als ik het traject met Frank niet had gedaan, had ik nooit deze stap durven zetten. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Dus Frank, bedankt voor de nieuwe stap in mijn leven!! Jij hebt daar met al jouw kennis en vaardigheden voor gezorgd!”

Een (anonieme) bedrijfsleider van een groot productiebedrijf:

“Na een jaar twijfelen en allerlei verschillende scenario’s bedenken, heb ik de stap genomen om hulp te vragen aan Frank. Ik heb een prima baan en privé heb ik alles goed voor elkaar. Toch kwam ik er niet uit wat ik miste of wilde naar de toekomst toe. Wat Frank mijn gegeven heeft, is inzicht in hoe ik zelf in elkaar zit en daardoor ik weer richting heb. Het bewust zijn van je talenten en valkuilen werkt heel bevrijdend. In de feedback van mijn directie bleek dat zij direct verbetering zien in mijn functioneren.”

 

Tinka Rood (bestuurder)

“Frank is in staat om dieper liggende stromingen en gevoelens bloot te leggen en aan de oppervlakte te halen. Om ze dan samen te analyseren en te duiden. Hij draagt inzichten en middelen aan waardoor je groeit. zowel in eigen kracht als stabiliteit. Zijn werkwijze is compassievol, professioneel en betrokken. Zelfs voor een ervaren professional als ik met veel coach-ervaring is Frank waardevol geweest.”

 

Joke van den Dop

“Na 15 jaar basisonderwijs was ik opgebrand. De vermoeidheid en stress namen steeds meer toe en de lol in mijn werk was allang verdwenen. Ik vroeg mij af waar ik de afslagen naar een leuke baan gemist had. Inmiddels had ik 30 jaar onderwijservaring en had ik al honderden leerlingen in “mijn klas” gehad. “Mijn klas”, want zo voelde ik het altijd. Ik was verantwoordelijk en dacht op de eerste plaats aan de kinderen. Toch kon ik het nauwelijks meer opbrengen. Frank, ervaringsdeskundige, heeft mij laten zien hoe ik verdwaald heb kunnen raken. Verdwaald in mijn eigen wereld. Ik kon niet meer zijn wie ik ben. Na een aantal gesprekken, waarbij wij paden teruggelopen zijn, heb ik mijn pad weer gevonden. In een ander soort onderwijs, op een andere school, heb ik mijn pad weer gevonden en ben ik er enorm trots op dat ik al die jaren ervaring mee kan nemen. Frank, bedankt dat je mij heb geholpen om mezelf weer op de juiste weg te zetten.”

 

Claudia Slee

“Een interessant en inspirerend traject waarin je jezelf beter leert kennen. De verschillende opdrachten en testjes geven je een goed inzicht in je eigen mogelijkheden en wensen. Door de prettige begeleiding van Frank Lansbergen word je je meer bewust van wat er werkelijk bij je past. Hierdoor kun je weloverwogen vervolgstappen zetten richting je toekomst. Kortom; absoluut de moeite waard!”

 

Brenda Zwinkels

“Voordat ik het coaching traject inging had ik het gevoel de ballen 24 uur per dag hoog te moeten houden, op mijn werk en thuis. Nu is mijn traject klaar. Ik heb een houvast meegekregen. Ik kan de dingen meer van een afstandje bekijken. Ik ben dichter bij mijzelf gekomen waardoor ik de dingen nu veel beter kan overzien! Frank gaf me triggers en zette me aan het denken. Ik heb vooral geleerd door het zelf te ondervinden. Ook door de tips en de zelfreflectie ben ik nu vele stappen verder.”